Job & Karriere

Overblik, struktur, tale foran forsamlinger, økonomi, jura og personlighed.
Lyder det som dig?

HHH Administration er et innovativt team af ejendomsadministratorer, regnskabsansvarlige og advokater, der varetager administration af andels- og ejerforeninger, samt grundejerforeninger og gårdlaug. Vi lægger vægt på den personlig service, grundighed og tilgængelighed i samspil med digitale løsninger.

 

Vi søger en erfaren ejendomsadministrator, som ønsker at arbejde i en virksomhed i vækst med stor indflydelse på arbejdspladsen og egne opgaver

Vi er virksomheden, hvor alle er kollegaer.
Der hvor alle kan have en mening og er trygge i at ytre sig.

Hvor der pjattes og grines, men også hvor der er indført stilletid og fordybelsestid, så alle har en tilfredsstillende og rolig arbejdsdag.

Hvor vi holder ugentlige sparrings- og opfølgningsmøder (effektive og konkrete). Hvor vi mødes til morgenmad eller fredagshygge, og hvor der altid er plads til en walk and talk.

Arbejdstiden kan planlægges, så den passer med privatlivet, og der er mulighed for deltid.

Det er HHH Administration på Ryvangs Allé 44, tæt på Hellerup station og med egne parkeringspladser.

Skal du være vores næste kollega?

 

Om dig

Vi søger en kollega, der har kompetencer inden for ejendomsadministration og med en god forståelse for regler inden for ejer- og andelsboligforeninger, og særligt som dirigent på generalforsamlinger.

Der er tale om aften arbejde, og det er en forventning, at du kan starte med at varetage 10-15 generalforsamlinger i foråret 2023. Ønsket er, at du kan varetage 20-25 generalforsamlinger i løbet af et år.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, som planlægges med kollegaer og den daglige leder af ejendomsadministrationen.
Generalforsamlingerne planlægger du selv efter din og foreningernes kalender. Udover generalforsamlinger skal der varetages daglige administrationsopgaver i relation til foreningerne.

Send en ansøgning

Kandidater kommer løbende til samtale, så vi modtager gerne en motiveret ansøgning med CV snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte daglig leder og ejendomsadministrator Tanya Brösen på tlf.: 50834906 eller tb@admship.dk

Du kan sende en ansøgning herunder via formularen.

Mød vores medarbejdere:

Christina Aagaard

Partner, Advokat (H)

Anna Gitte Andersen

Partner, Advokat

Tanya Brösen

Ejendomsadministrator

Amalie Kørup Pedersen

Advokatfuldmægtig

David Nicholas Fjordgaard Nørlem

Advokatfuldmægtig

Daniel Lørup Dahl

Ejendomsadministrator trainee

Mette Lund Süberling

Administratortrainee

Margit Jelstad

Bogholder

Vi er tilgængelige

Vi besvarer vores mails inden for 48 timer og behandler generelt vores henvendelser på en effektiv og løsningsorienteret måde. Bestyrelserne har direkte kontaktoplysninger til den faste ejendomsadministrator og den faste jurist, der er tilknyttet den pågældende forening.

eller udfyld formularen

Du kan også sende en mail på: